Niet alleen de bungalow zelf is van alle gemakken voorzien, maar ook in de directe omgeving van Casa Fryslân is er genoeg te beleven voor jong en oud.

De bungalow is gelegen op de lichthellende oostflank van de berg de Montgo op ongeveer 150 m hoogte. De Montgo is een mooi natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen. Aan de ene kant de is er de prachtige berg (740 m) en aan de andere kant ziet u de citrusplantages, die als een groene gordel rond de stad lopen. Een rustig stuk Costa Blanca, waar u zich spoedig thuis zult voelen.

Als u vanaf Casa Fryslân naar beneden rijdt is er onderweg aan de rechterkant een café, genaamd Campus. Hier kunt u terecht voor koffie, biertje, wijntje enz. maar ook voor een broodje (of ontbijt). Op 15 minuten rijden kunt u in Jesus Pobre, La Sella ook golfen op een 18 holes golfbaan.

Op circa 2 km ligt de stad Denia. Denia is een middelgrote stad van 45.000 inwoners met een authentiek Spaans centrum, markten, haven en een kasteel met museum. Vanaf het kasteel heeft u een prachtig uitzicht over de haven en zee. Uiteraard kunt u genieten van de kilometers lange stranden die de Costa Blanca rijk is.

Uitzicht op zee vanaf Casa Fryslân
Uitzicht op zee vanaf Casa Fryslân
Heerlijke wandelingen met prachtig uitzicht
Heerlijke wandelingen met prachtig uitzicht
Vanaf de berg is het uitzicht adembenemend
Vanaf de berg is het uitzicht adembenemend